Cégünkről

A ma ismert ZOLMAT Kereskedelmi Kft. alapjait még 1991-ben Varga Imre fektette le ...

Kezdetek


Varga Imre 1991 -ben, az akkor modernnek számító feltárás nélküli vezetékfektetési eljárással, a talajrakétás fúrási technológiával közmű- és infrastruktúra-építéseket végzett kétfős kisvállalkozásával.

Fiatalabbik fia, Zoltán 1996-ban vette át a vállalkozás irányítását.

Új ügyvezető


Az új ügyvezető ügyfélközpontú hozzáállásának, németországi kapcsolatainak és tapasztalatainak köszönhetően a kis „garázscég” gyorsan kinőtte a rendelkezésre álló kereteket.

1999-ben a tulajdonosok megalapították a ZOLMAT-ot, melybe azóta is folyamatosan a legmodernebb gépeket és legképzettebb szakembereket állítják munkába, hogy elsődleges céljukat, az elégedett vevők által támogatott piacvezetői pozíciót elérjék.

Vállalattá válás


2009-ben a Zolmat nem csupán fennállásának tízedik évfordulóját ünnepelhette, hanem szolgáltatási körének bővítése mellett az elégedett ügyfeleinek köszönhetően komoly vállalattá válását is.

2015-re a Zolmat elérte, hogy fő tevékenysége a feltárás nélküli vezetékfektetése mellett műanyag csőhegesztéssel, munka- és építőipari gép bérbeadással bővíthesse szolgáltatási körét, továbbá hogy 7 irányított fúró berendezéssel, több talajrakétával és ezekhez szükséges jelentős kiszolgáló gépi és személyi állományt tarthasson fenn, hogy minden munkát, legyen az kicsi vagy nagy, közel vagy távol, a lehető legnagyobb szakértelemmel, pontossággal és megbízhatósággal végezzen az ügyfelek további megelégedettségére.

A jövőben a cég a költséghatékonyság és a környezetvédelem terén kíván nagy előrelépést tenni, pl: saját szerviz kialakításával, így a költségek csökkentése révén kedvező áron tudja kínálni szolgáltatásait.

Varga Zoltán

Tulajdonos

Ügyvezető igazgató


Néhány érdekes szám adat a Zolmat életéből
„Összejönni - kezdés.
Együtt maradni - haladás.
Együtt is dolgozni – siker.”

Henry Ford

2016 -ben

815db

fúrást végeztünk


azaz összesen

38000

métert fúrtunk75 %

megrendelőink 75 % -a újabb megrendeléseket ad

60 %

dolgozóink 60%-a 10 évnél régebb óta erősíti a Zolmat csapatát

+20%

2015 nyárán a kihasználtságunk 120%-os volt

90%

az ajánlatkérések döntő többségére 2 napon belül válaszolunk